Keepersdag DTS Ede

16 september 2011 om 00:00 Sport

EDE - DTS Ede en Keepersschool Midden Nederland houden woensdag 19 oktober een keepersdag op Sportpark Inschoten. Keepersschool Midden Nederland is sinds club-onafhankelijke actief in het begeleiden van jeugd-keepers.in het begeleiden van zowel amateurkeepers als professionals.

Keepersschool Midden-Nederland is eigendom van Lambert Jager en staat dan ook al 15 jaar onder zijn leiding. Ook is hij al vele jaren werkzaam in het betaalde voetbal waar hij bij alle clubs de selectiekeepers trainden. Hij heeft gewerkt bij: De Graafschap, FC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Vitesse (waar hij 4 jaar heeft gewerkt met Piet Velthuizen en Eloy Room en waar hij ook verantwoordelijk was voor de hele jeugdopleiding van de keepers), AGOVV en bij Nanchang Bayi in China

Talent, passie, doorzettingsvermogen, en efficiënt en doelgericht kunnen trainen om beter te worden tijdens de wedstrijden staat centraal. Dat zijn voorwaarden om als keeper te slagen in het huidige voetbal. Ook tijdens de keepersdag op 19 oktober zal doelgericht worden getraind om vooral een betere keeper te worden. Alle keepers, jongens en meisjes, vanaf 6 jaar zijn welkom. Niemand is te oud. Trainers of keeperstrainers die een bijdrage willen leveren kunnen zich eveneens aanmelden. Tevens zijn G keepers ook van harte welkom.

De kosten voor deze dag bedragen € 20,-, inclusief lunch (voor niet DTS-Ede leden). Leden van DTS-Ede betalen € 10.--Inschrijven bij Simone Hensen, Kaardenbol 56, 3903 GZ Veenendaal of via de mail: simone.hensen@casema.nl. Voor vragen, bel 06 - 13844307 (na 17:00 uur). De inschrijving sluit op 30 september 2011. Vol is Vol!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie