import

Van Gent Finaleweken: Hattrick Mohammed Messaoui helpt Ede/Victoria

24 maart 2018 om 18:42 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Ede/Victoria blijft winnen. Mede door een hattrick van Mohammed Messaoui werd het 5-2 tegen SVF.

,,We speelden een goede eerste helft'', oordeelde Erdinç Kadioglu. ,,Waren echt heer en meester. Alleen de 1-0 ruststand had 3 of 4-0 moeten zijn. Maar we misten teveel kansen. Nu bleef het bij een doelpunt van Sabahudin Becic (op archief foto) , die van twintig meter afstand raak schoot.''

,,Na de rust werd het direct 2-0. Mohammed Messaoui werd neer gelegd. Hij maakte zelf de strafschop. Daarna werd het wat minder van onze kant'', had de trainer gezien. ,,Uit het niets kwam SVF op 2-1. Wij hielpen hen weer in de wedstrijd. Andrew Matthias voorkwam nog de gelijkmaker.''

,,Gelukkig was het de opnieuw goed ingevallen Ilias el Jafoufi, die met een steekbal Mohammed Messaoui in staat stelde de 3-1 te maken. Uit een onterecht gegeven corner, wist SVF opnieuw terug te komen: 3-2.''

,,Kort daarna kregen wij onze tweede strafschop. De overtreding was tegen Yahya Hotak. Nu scoorde Sabahudin Becic vanaf elf meter. En met zijn derde van de dag maakte Mohammed Messaoui de 5-2. Weer Ilias el Jafoufi stond aan de basis. Hoewel er op de tweede helft wel wat was aan te merken, toch een compliment voor de jongens. Ze hebben het goed gedaan'', besluit Erdinç Kadioglu.

In verband met het oneven aantal ploegen is Ede/Victoria het paasweekeinde vrij. De Edenaren blijven tweede op een punt achterstand van DEV Doorn, dat nog een wedstrijd achterloopt.