Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Edesche Boys verliest fysiek hard duel

25 maart 2018 om 16:33 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Edesche Boys ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen een fysiek sterk spelend De Paasberg.

,,Een veel te harde wedstrijd, waarin wij met gele kaarten 2-4 ook verloren. Maar De Paasberg is een harde ploeg waar tegen het lastig voetballen is", opende interim-trainer Jan Beumer.

Hij zag zijn ploeg bij rust een 1-0 voorsprong koesteren. ,,Op dat moment gingen we in de derde periode nog aan de leiding", grapte Beumer. Het was Jamal Bouzambou die een voorzet van Robbin Wien al na een kwartier op waarde schatte:1-0.

In de tweede helft gaf de thuisclub de zege in krap vijf minuten weg. De 1-1 viel uit een vrije trap die snoeihard werd binnen geschoten.

,,Doelman Michel van der Meulen wilde gezien de afstand (25 meter, red) geen muur. Of het doelpunt met muur niet was gevallen betwijfel ik. De 1-2 was een eigen doelpunt van Fayssal Hamdaoui die Michel van der Meulen passeerden. Na de 1-3 geen vijf minuten later was het over", besloot Beumer.