import

Van Gent Finaleweken: Edesche Boys fors onderuit

1 april 2018 om 16:12 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Edesche Boys ging in de uitwedstrijd bij Angerlo Vooruit met 0-6 kopje onder.

,,Een aardige afspiegeling van een eenzijdige wedstrijd. We hebben echt geen enkele kans gehad. Het was tegen houden en de score draaglijk laten worden", keek interim - trainer Jan Beumer terug.

Het was bij de Boys het bekende verhaal dit seizoen. ,,Ik heb echt alle zeilen bij moeten zetten dertien spelers bij elkaar te krijgen. Jan Heidstra (zaterdag 2) had al maanden niet gevoetbald.  Maar moest wel meedoen. Zelf viel ik al na een kwartier in voor de geblesseerde Kevin van den Born", verzuchtte Beumer.

Binnen tien minuten keek Edesche Boys al tegen een 0-1 achterstand aan. ,,Daarna scoorde de thuisclub nog twee keer voor rust. In de tweede helft werd de score verdubbeld naar 0-6. Of ik blij ben als dit seizoen voorbij is. De vaag stellen is hem beantwoorden", slikte Boys man Jan Beumer zijn teleurstelling over de huidige gang van zaken bij zijn club in.