Bennekom hoort nog niet bij de top van de hoofdklasse (update video)

11 december 2013 om 00:00 Sport

BENNEKOM - ,,Assistent trainer Ronald Lieftink zei vooraf dat wij bij Quick Boys konden bewijzen dat wij bij de eerste vijf van de hoofdklasse horen. Als je dan met 4-0, wel geflatteerd, verliest, moet je concluderen dat wij nog niet zover zijn'', stelde Wilco Franken.

Na een gelijkwaardig begin, betekende de eerste de beste kans van Quick Boys de 1-0 van Maarten Woudenberg. ,,Daarna hadden zij wel het initiatief. Zonder dat er echt een tweede treffer in de lucht hing. Het was dan ook een tegenvaller dat het op slag van rust toch 2-0 werd (Jeroen Ketting).''

,,Het eerste gedeelte van de tweede helft pakten wij Quick Boys bij de strot. De beide invallers Ruben Rip en Mo Ajiach kregen een kans. Marco van Rooijen mikte op de lat. Wij verzuimden met de 2-1 terug in de wedstrijd te komen'', meende Franken.

Een foutje van Mark van Steenbergen werd afgestraft door Harry Zwarthoed. ,,Toen was het gelopen. Uiteindelijk wordt het door een eigen doelpunt van Mamoudou Kaba nog 4-0.''

,,Al met al verdiend verloren. Ik vond dat wij de lef misten voor een beter resultaat. Ook was het allemaal wat gelaten'', besloot Wilco Franken.

Mamoudou Kaba, hier op de foto, was de enige Bennekommer die scoorde. Dat was echter wel een eigen doelpunt. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie