FC Jeugd draagt zege op aan Adil el Bisses

5 februari 2014 om 00:00 Sport

EDE - ,,Er is met 0-3 gewonnen bij het Heterense SDOO. Maar eigenlijk ben ik helemaal niet blij , wist FC Jeugd trainer Habib al Mohsinawi geëmotioneerd uit te brengen.

Deze week is bekend geworden dat FC Jeugd speler Adil el Bisses met lymfklierkanker is geconfronteerd. ,,Hij heeft mij opgebeld. Het was een emotioneel gesprek. Adil (el Bisses, red.) wilde graag nog een keer met de groep mee. Komende week gaat hij met de chemokuren starten.

FC Jeugd, dat op een slecht veld SDOO weinig tot geen kansen gaf nam via Mustafa Tirgil een 0-1 voorsprong. ,,Dat was mooi maar ook niet meer. Dat zag je aan de ploeg , vervolgde Al Mohsinawi.

In de tweede helft bracht Rafael van Rijn de stand al snel op 0-2. Met nog een minuut of tien op de klok volgde een emotioneel tafereel.

,,Aanvoerder Raldy van Haastert bracht de aanvoerdersband bij Adil el Bisses. De groep wilde graag dat hij nog even meedeed. Dat Adil dan in de slotminuut de 0-3 scoort was ongekend. Ik heb hem daarna een publiekswissel gegeven. Zijn voorlopige afscheid was heel emotioneel , aldus de betrokken trainer.

FC Jeugd, bezet nu de tweede plaats in de vierde klasse F. In de strijd om de tweede periodetitel gaan de Edenaren aan de leiding.

,,Virtueel staat Arnhemse Boys er beter voor. Maar dat telt nu even niet. Onze gedachten zijn en blijven bij Adil el Bisses , sluit Al Mohsinawi namens het team af. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie