Frank Verlinden en Ton Hendriks winnen 'Open Paren Bridge Ede 2014'

5 februari 2014 om 00:00 Sport

EDE - Frank Verlinden en Ton Hendriks hebben het tiende 'Open Paren Bridge Kampioenschap Ede 2014' gewonnen.

Aan dit door Master Etiketten BV, Ede gesponsorde toernooi namen 192 bridgers deel. De sponsor stelde voor iedere deelnemer een fles wijn beschikbaar. De kaarten werden geschud. De bridgestrijd ontbrandde op een sportieve wijze. Er werd op drie fronten gestreden.

De paren waren ingedeeld in een A-, B- en C- lijn. Daardoor waren de krachtsverschillen in de groepen vrijwel nihil. Dat er fel werd gestreden om er met de hoofdprijs van door te gaan was goed te zien. De zweetdruppeltjes waren talrijk. Ook werden de gezichten rood van opwinding. Na 24 spellen was de spannende strijd gestreden.

In de A- lijn werd het bridgepaar  Frank Verlinden en Ton Hendriks  met 66,10% kampioen. Zij hadden ruim 6% voorsprong op de achtervolgers.

In de B- lijn werden Loes en Bart Zeggelaar (68,00% ) winnaar. Dit al voor de tweede achtereenvolgende keer. In de C- lijn viel de eer te beurt aan Sien en Wim Krechting met een score van 64,20%.

Traditioneel was de organisatie weer perfect. De eindstanden waren snel bekend. Zestien paren mochten een prachtige prijs uitzoeken. De bridgers kijken alweer uit naar de volgende editie op 1 februari 2015.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie