Fortissimo geeft zege uit handen

19 februari 2014 om 00:00 Sport

EDE Fortissimo heeft bij CHRC met 2-2 verloren.  ,,Zo voelt het wel" , meende Fortissimo trainer Marcel Tombokan.

De Edenaren stonden binnen een minuut of zes met 0-2 voor. ,,Onze start was flitsend. Al bij de eerste de beste aanval scoorde Aziz Ballouk de 0-1. Hij zorgde ook voor de 0-2" , had Tombokan genoteerd.

De thuisclub, die op een slecht veld de lange bal hanteerde, kwam na ruim een half uur spelen op 1-2. ,,Je weet dat CHRC een fysiek sterke ploeg is. Op de lange ballen hadden we te weinig vat. Tel daarbij dat een aantal Fortissimo spelers niet lekker in de wedstrijd zat. Dan zit je als trainer zelfs bij een veilige voorsprong niet lekker op de bank ", vervolgde Tombokan.

In de tweede helft golfde het spel op en neer. Fortissimo kreeg een uitgelezen kans op de 1-3. ,,Dan wil zo n bal er niet in. Dat had het breekpunt kunnen zijn" , baalde de trainer.

Fortissimo kreeg in de 52e minuut het deksel op de neus. Willem Jans, die ook al de gelijkmaker scoorde, passeerde de Edese doelman: 2-2.

,,Daarna kregen Mike de Wit en Aziz Ballouk nog goede kansen. Maar het was allemaal net niet . Een gemiste kans om goede zaken op de ranglijst te doen" ,  meende de trainer berustend.

Fortissimo, bezet in de derde klasse de zesde plaats met 23 punten.