Goud en zilver voor Exalto-Sport acro-teams

13 februari 2014 om 00:00 Sport

LUNTEREN - In Lichtenvoorde  vond afgelopen zaterdag de tweede plaatsingswedstrijd sportacrobatiek D/E niveau plaats. Dit leverde een eerste en tweede plaats op voor de twee deelnemende acro-teams van Exalto-Sport.

Rosanna van Uum en Quinty van de Kolk lieten een zeer mooie oefening zien die beloond werd met een score van 25.000 punten. Tot op het laatste moment was het een spannende wedstrijd maar met deze hoge score werden ze tweede.

Na de concurrerende teams op de vloer gezien te hebben mocht het D-team bestaande uit Rinske Bakker, Karlijn Swaen en Annelot Groot-Enzerink in het laatste blok zelf in actie komen. Dit trio liet een foutloze oefening zien waarin met name de goed uitgevoerde tempo-onderdelen opvielen.  Het Exalto Sport team kwam uit op een mooie score van 25.833 punten. Deze score bracht hen net als bij de eerste plaatsingswedstrijd een eerste plaats. De gouden medaille was de beloning.

Beide teams hebben zich geplaatst voor de regiofinale op 8 maart. Daarin komen alle E en D teams van Exalto-Sport in actie.

Foto:

1. Zilveren acro duo: Rosanna van Uum en Quinty van de Kolk

2. Gouden acro trio: Karlijn Swaen, Rinske Bakker en Annelot Groot-Enzerink 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie