Michiel Gerritsen completeert technische staf DVO

10 april 2014 om 00:00 Sport

EDE - De Stichting Topkorfbal DVO heeft de ambitie om van DVO een topclub in het Nederlandse korfbal te maken. 'Daarom zijn we zeer verheugd te kunnen melden dat we onze technische staf voor het komende seizoen hebben kunnen completeren met Michiel Gerritsen', laat de Bennekomse vereniging weten.

Michiel Gerritsen heeft een indrukwekkende carrière als speler achter de rug. Hij speelde onder meer 49 interlands en werd drie keer tot korfballer van het jaar verkozen. Na de beëindiging van zijn actieve korfbal carrière is hij sinds het korfbalseizoen 2012/2013 als assistent-trainer verbonden aan Nic./Alfa college. Deze ervaring maakt hem samen met de al eerder aangetrokken hoofdtrainer/coach Gerald Aukes een ideaal duo voor de ambitieuze korfbalclub uit Bennekom.

Zijn keuze voor DVO motiveert Michiel Gerritsen als volgt: ,,DVO is een warme club met een rijke historie. Daarnaast heeft ze een ambitie die mij erg aanspreekt en bij me past. Ik kijk uit naar deze mooie uitdaging en hoop mijn bijdrage te kunnen leveren in het vervullen van deze ambitie."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie