Nieuwe Website 20e Rabobank Int D Toernooi

7 april 2014 om 00:00 Sport

Nieuwe website 20e Rabobank Internationaal D-Toernooi

Het 20e Rabobank Internationaal D-Toernooi in Lunteren heeft een nieuwe website gekregen. Op zaterdag 1 maart 2014 werd de website www.vvlunteren-dtoernooi.nl (graag linken) in het bijzijn van sponsors en relaties officieel geopend door Twan Stroomberg, speler van Lunteren D1. Na een kort voorwoord van één van de organisatoren Johan van Beek, drukte Twan op de knop, waarna de nieuwe website op een groot scherm werd gepresenteerd. Onder applaus werd de eerste website van dit internationale evenement begroet.

Maas Bloemendal nam hierna het woord om de website en haar functionaliteit toe te lichten. Maasfactor communicatie is verantwoordelijk voor de realisatie van de website. Bovendien werd ook de Facebook pagina (https://www.facebook.com/vvlunterendtoernooi, ook graag linken) besproken en getoond. Op de Facebook pagina zullen veel leuke feiten en weetjes voorbij komen over het Rabobank toernooi, die inmiddels al 20 edities geschiedenis heeft opgebouwd. Bovendien zal Facebook actief ingezet worden tijdens het evenement zelf.

Op de website is alle informatie terug te vinden over het toernooi zelf, de organisatie, deelnemers, historie en natuurlijk sponsoren. Het gehele speelschema is inmiddels bekend en in zijn volledigheid te bekijken. Bovendien kun je allerlei foto’s terug zien van de vorige edities. De website van het 20e Rabobank D Toernooi zal echter constant in ontwikkeling blijven en steeds voorzien worden van nieuwe updates.

www.vvlunteren-dtoernooi.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie