Succesvol weekend Budo Academy Physical

5 april 2014 om 00:00 Sport

Druk en succesvol weekend voor Budo Academy Physical

Afgelopen vrijdag werden de senioren Ju-jutsu teamwedstrijden georganiseerd. Er waren 8 teams uit heel Nederland aanwezig die streden om kampioen te worden.

De eerste plaats was voor een team van Budo Academy Physical/ROC A12 studenten. De ROC A12 heeft diverse studenten die stage lopen bij Physical. Tevens geeft Edgar Kruyning de 1e jaars Sport&Bewegen zelfverdedigingssporten.

De 2e plaats was voor team Tukker uit Nijverdal en 3e werd het team uit Lunteren.

Jeugd karate en Ju-jitsuwedstrijden

Zaterdag 1 maart werd door de organisatie SOGO BUDO het 1e jeugd Ju-jutsu en karate toernooi georganiseerd. Rond de 70 deelnemers uit heel Nederland met een enorme groep supporters en ouders waren aanwezig om iedereen op sportieve wijze aan te moedigen. He niveau en allroundheid was erg hoog. Budo Academy Physical was ook met een grote groep vertegenwoordigd en wist vele prijzen in de wacht te slepen.

Plaatsing NK Judo

Twee judoka's van Budo Academy Physical hebben zich middels de districtkampioenschappen geplaatst voor het NK judo op zaterdag 8 maart te Eindhoven. Aron de Rooij en Jian van Wijland mogen de strijd aangaan met de beste van Nederland. Joeri van Opstal heeft zich geplaatst om deel te nemen aan het internationale wedstrijdcircuit en reist over twee weken af naar Zagreb om zich te meten met de beste van Europa.

Grapplingtoernooi

Grappling is een snel groeiende internationale wedstrijdsport en is een combinatie van worstelen en judo. Afgelopen weekend werd Flavio Bruger 1e en Boyke Scheffers 3e tijdens een groots opgezet toernooi in Rijswijk. Op 15 maart begint de NK competitie weer en Budo Academy Physical zal daar met een groot wedstrijdteam aanwezig zijn in Wijk bij Duurstede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie