Directe versterking Lunteren; Daan Rijsemus komt niet

5 april 2014 om 00:00 Sport

LUNTEREN - Als de KNVB toestemming geeft, maken DelanoRuhulesin en Gianni Loppies het seizoen af bij Lunteren. Beide spelers waren actief voor het onlangs failliet verklaarde Ostrabeke.

,,JoëlTitaley, de oud trainer van Ostrabeke, heeft de contacten gelegd'', legt Gert van Veller uit. ,,De formulieren gaan een dezer dagen naar de KNVB. We verwachten dat ze nog niet zaterdag in actie komen bij ASV Dronten.''

Ruhulesin is een linkerverdediger en Loppies aanvaller. Beiden zijn oorspronkelijk afkomstig van Fortissimo. Vorig seizoen maakten zij samen met Titaley de overstap van DTS Ede 2 naar Ostrabeke.

Of de nieuwelingen ook volgend jaar tot de selectie horen, is nog niet bekend. ,,Nu aan het voetballen komen is het belangrijkste. Over een paar weken gaan we wel om de tafel zitten over komend seizoen'', zegt Van Veller.

Zeker is dat dit zonder reserve doelman Aria Hashemi gaat gebeuren. De zoon van trainer Amir vertrekt. Daan Rijsemus was de beoogde nieuwe doelman naast Ewart van der Steege, maar de reservedoelman van Bennekom liet Van Veller woensdagvond weten toch voor Blauw Geel te kiezen. ,,Blijkbaar geldt een man een man een woord een woord tegenwoordig niet meer'', merkte Van Veller op.

Die moet dus nu weer op zoek naar een doelman. ,,Verder zijn we zo goed als klaar voor het nieuwe seizoen. Wellicht dat er nog een speler bijkomt. En nog een paar jongens van de huidige selectie moet nog een beslissing nemen'', besluit het bestuurslid technische zaken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie