Otterlo strikt Olympisch kampioen Michel Mulder

5 maart 2014 om 00:00 Sport

OTTERLO - Olympisch kampioen Michel Mulder heeft zijn jawoord gegeven aan het skeelercomité in Otterlo voor een optreden op zaterdag 7 juni. De winnaar van de 500 meter in Sotsji zal bij de jaarlijkse skeelerronde in de strijd om de gouden Luctra skeeler uitkomen tegen broer Ronald.

Rob Hummelen wist in Inzell de tweeling vast te leggen. ,,Daar ben ik enorm trots op. Hoewel Michel en Ronald al jaren vaste gast zijn, was ik er niet helemaal gerust op. Ze krijgen heel veel aanbiedingen, die denk ik veel lucratiever zijn dan bij ons. Daarom is het mooi dat ze tegen dezelfde voorwaarden weer er een show van gaan maken voor het publiek.''

,,We hebben natuurlijk ook het incident van vorig jaar besproken. Michel Mulder knalde tegen een fotograaf, en brak zijn pols. We hebben uitgebreid stil gestaan bij de veiligheidsmaatregelen. Er zullen nu dranghekken om het hele parcours gaan komen'', liet Hummelen weten.

Naast de gebroeders Mulder, zeiden ook Irene Schouten en Mariska Huisman hun komst toe. Zij gaan bij de dames strijden om de gouden Luctra skeeler.

Hummelen, die aanwezig is bij de wedstrijden om de wereldbeker in Duitsland, hoopt nog maar Olympisch kampioenen vast te leggen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie