Handballers Reehorst kijken al naar volgend seizoen

6 april 2014 om 00:00 Sport

EDE - Beide teams werden voorafgaande deze competitie getipt als mogelijk titelkandidaat, maar zoals vaak twee honden vechten om een been, enzovoort, en UGHV wordt kampioen. Reehorst liet Erica'76 wel met een nederlaag achter (29-22).

De mannen van Reehorst kenden deze competitie twee moeilijke momenten de uitwedstrijd tegen ditzelfde Erica en de thuiswedstrijd onlangs tegen UGHV en dat was voldoende om net geen kampioen te worden.

Reehorst startte zaterdagavond in de Reehorst uitermate effectief en met een uitblinkende Martijn de Wit (3x) en Yaniek van Montfort (2x) en een sterk keepende Gerard Haalboom werd een 6-3 voorsprong genomen. Jos Boers gaf voorlopig voor de laatste keer leiding aan dit team, want de sterkholder van Reehorst vertrekt voor zijn werk voorlopig naar Azerbeidzjan en coach Marco Meijeringh zal verder gaan met jongens als Sjoerd Venendaal, die ook gisteren weer met fraaie doelpunten de aandacht trok.

Na een russtand van 13-10 denderden de Edenaren met een actieve Daniel Laverman, opnieuw Venendaal en een twee prachtige doelpunten van Erik van Setten vanaf de cirkel de wedstrijd definitief naar zich toe.

Reehorst speelt de komende weken nog twee wedstrijden waaronder aanstaande zaterdagavond om 21.00 uur de laatste thuiswedstrijd. De ploeg wil die partij ook winnend afsluiten en moet dan gaan nadenken over het volgend seizoen. Trainer/coach Marco Meijeringh weet zich gesteund door het bestuur van Reehorst in zijn zoektocht naar uitbreiding van de selectie.

Scores:

Daniel Laverman (5x); Jos Boers en Sjoerd Venendaal (beiden 4x), Yaniek van Montfort, Erik van Setten en Martijn de Wit (beiden3x), Paul Verhage en Arno Saarloos (2x) en Tim Lumenta en RamonTettero (beiden 1x).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie