1-0
1-0 Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Bennekom wint ruim bij LRC

14 april 2018 om 19:29 Sport/sport Finaleweken 2018

BENNEKOM Bennekom behaalde de tweede zege op rij. Bij LRC werd onverwacht gemakkelijk met 0-3 gewonnen.

,,Echt goed voetballen was op het moeilijke veld niet mogelijk'', begon Arnold Brehler. ,,Organisatorisch stond het bij ons goed. Vanuit de omschakeling waren wij gevaarlijk. Gaandeweg de eerste helft werd dat minder. Doelman Christian de Haan voorkwam een paar keer een tegentreffer.''

,,In de rust heb ik er op gehamerd met de linies dicht op elkaar te spelen. Dat werd goed uitgevoerd. De 0-1 halverwege de tweede helft was een bevrijding. Een indraaiende bal van Lennart van de Peppel werd binnen gewerkt door Jeffrey Rutgers (op archief foto).''

,,Tien minuten voor tijd viel een diepe bal tussen de laatste linie en de keeper. Op snelheid kon Marco Corba daarbij komen en de 0-2 aan tekenen. Kort voor het einde zette Marco Corba de keeper onder druk. Diens bal kwam bij Mike Peters. Zijn lob werd half geblokkeerd. Uiteindelijk schoot Jeffrey Rutgers de bal in het dak van het doel.''

Bennekom lijkt dus het goede ritme te hebben voor de kraker tegen DUNO. ,,Een mooi affiche. Als wij goed georganiseerd spelen, presteren wij het beste. Dat zagen we destijds in Doorwerth, waar het 1-1 werd. DUNO is een goede ploeg. Wij moeten aan de bak'', besluit Arnold Brehler.