Van Gent Finaleweken: Edesche Boys haalt einde niet

19 april 2018 om 22:14 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Edesche Boys heeft op bezoek bij Elsweide het einde niet gehaald.

,,De scheidsrechter heeft bij een 2-1 stand in het voordeel van Elsweide de wedstrijd gestaakt. Met nog zo'n twintig minuten te spelen en een grimmige sfeer werd onze speler Jeroen Derksen neer geslagen. Er gebeurde van alles wat op een voetbalveld niet hoort. Het werd chaotisch omdat mijn spelers het niet meer pikten", keek interim-trainer Jan Beumer verbouwereerd terug.

Edesche Boys kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Wesley van de Kraats scoorde uit een vrije trap.

,,Ook een glaszuiver doelpunt van Robbin Wien werd nog afgekeurd. In de tweede helft waarin wij matig van start gingen, gooide Elsweide de beuk erin", baalde Beumer.

De Edenaren moesten toezien dat de thuisclub tweemaal scoorde. Bij een 2-1 stand vond de scheidsrechter het welletjes.

,,Ik weet niet wat de letterlijke omschrijving van de scheidsrechter is. Ik baalde er zo van dat ik snel weg ben gegaan", besloot Beumer.