Van Gent Finaleweken: Harskamp in de dubbele cijfers

21 april 2018 om 18:27 Sport/sport Finaleweken 2018

HARSKAMP Kampioenskandidaat OVC '85 heeft Harskamp geen sprankje hoop gegeven op een goed resultaat. De Oosterbekers bleven met 10-0 aan de goede kant van de score.

,,Je weet met de krappe selectie die wij hebben dat een (bonus)-punt halen bij OVC '85 een illusie is. En dat kwam er op het veld ook uit", keek Harskamp trainer Bob Jansen archieffoto terug.

Het was een wedstrijd van de mannen tegen de jongens. In de eerste helft scoorden Joost Jansen, Kevin van de Borden en drie keer Vincent van Weelden. ,,De enige kans die wij kregen was bij 3-0. Rudy van den Brink ging alleen op de keeper af. Maar wist niet te scoren", ging Jansen verder. Na een 5-0 ruststand ging het Oosterbeekse schuttersfestijn in de tweede helft door. De teller stokte bij 10-0 door doelpunten van Luuk van Gestel, Vincent van Weelden 2x, Fits Kamphuis en Paul Bouwman.

,,Dubbele cijfers is niet iets wat je wilt als trainer. Na een uur spelen werd het van 6-0 zelfs 9-0. Gezien het wedstrijdverloop van de koploper tegen de hekkensluiter was er op de forse uitslag weinig op aan te merken. De 10-0 viel pas in de laatste minuten", besloot Bob Jansen eufemistisch.

Harskamp blijft in de vierde klasse op de laatste plaats staan met slechts twee punten uit achttien wedstrijden. Elf minder dan het op de voorlaatste plaats staande Vierhouten dat zaterdag op bezoek komt.