import

Van Gent Finaleweken: Weer fors verlies Edesche Boys

27 april 2018 om 00:14 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Edesche Boys heeft donderdagavond op bezoek bij Voorst wederom een grote nederlaag geleden. De Edenaren keerden met een 8-0 nederlaag huiswaarts.

,,De ploeg was wederom verre van volledig. Ik miste bijna de volledige verdediging wegen s blessures en werk", liet trainer Jan Beumer weten.

De thuisclub zette al in de eerste helft de toon.  Jelle Koopman 1-0, Tom Tempert 2-0, Jelle Koopman 3-0, Wijnand van Beek 4-0 en weer Jelle Koopman 5-0 bepaalden de ruststand.

,,Dan is het zaak de wedstrijd zonder grote problemen uit te spelen. Dat het eindelijk 8-0 werd (doelpunten Frank Korenblek 6-0, Jelle Koopman en Tom Tempert) is veel. Maar er zijn geen kaarten gevallen. Na een weekje rust wacht een thuiswedstrijd tegen SV Basteom. Misschien kunnen we voor een verrassing zorgen. En zorgen dat de honderd tegen doelpunten (nu 96, red) wordt uitgesteld", besloot de trainer grappend.