12 september 2017 om 00:00 Sport

Beste Stasja,

Wellicht heb ik het tweede gedeelte van mijn mail naar het verkeerde adres gemaild.

Ik kreeg geen ontvangsbevestiging dus bij deze nog een keer.

Sorry voor de foute verzending,

groeten,

dick schwegler ~ govert flinck 13 ~ 1191 wb ouderkerk aan de amstel ~ T 020 4963260 M 06 20214217

________________________________

Van: Dick Schwegler

Verzonden: maandag 11 september 2017 06:46

Aan: BDU Media - redactie.weekbladvoorouderamstel

Onderwerp: Re: foto voor in het weekblad van Ouder-Amstel

Tekst:

Weer grote winnaar Snippentoernooi

De voorspelling waren slecht, tijdens de voorbereiding op vrijdag regende het onafgebroken, tijdens de start op zaterdagmorgen veranderde de entree van de ligweide al snel in een modderpoel. Als de prijsuitreiking op zondagmiddag dan plaatsvindt onder een heerlijk zonnetje dat mogen 300 deelnemers, begeleiding en organisatie tevreden terugkijken op een geslaagd Snippentoernooi.

Voor iedere organisator van een een openlucht-evenenment is het spannend als het regent, slecht weer wordt voorspelt en de buienradar blauwe en rode vlekken laat zien op de locatie. In de aanloop naar het toernooi hadden enkele teams zich teruggetrokken. Toernooiplanner Frank Uijtendaal vreesde zijn mailbox en telefoon op zaterdagochtend vanaf 8.30 uur. Het tijdstip dat de meeste bezoekers vertrekken uit Den Helder, Womrerveer, Purmerend, Katwijk, Haarlem, Amsterdam, Weesp en Amstelveen gaan afreizen naar Ouderkerk. Als het dan regent, dan regent het ook vaak afmeldingen. Groot was de verrassing dat geen een team zich heeft teruggetrokken.

Kinderen deert het niet, water is lekker, na de wedstrijden chillen in het ondiepe bad. Zaterdagavond is het disco met fotobooth en een leuke quiz in clubhuis de Spetter. De avond en nacht zijn windstil en de barbecuetjes branden lang door. Op zondag is het zonnetje de beloning voor de doorzetters, de neusjes krijgen een kleurtje, de tenten worden droog ingepakt. Na afloop getuigen alleen de modderpaden op de ligweide van de regenbuien vooorafgaand aan het toernooi. De voorzitter van de wedstrijdjury Elfred Warner sluit het toernooi af door als laatste zwemmer van 2017 zijn baantjes in het zwembad de zwemmen. "Ik zwem elke dag 40 banen, dus ook vandaag moet ik er echt even in". Moe en voldaan klautert hij het water uit. Net als alle andere Snippen gaat hij deze week weer naar het binnenbad. In de Meerkamp en in het wrme water van het Friendshipcentre zullen ze nog vaak terugkijken naar een fris en mooi zomerseizoen.

Uitslagen:

Pupillen onder 11:

1) DWT

2) Otters - het Gooi

3) Snippen

Pupillen onder 15:

1) De Ham

2) Otters - het Gooi

3) Dolfijn

Aspiranten onder 15:

1) Katwijk a

2) Katwijk b

3) De Ham

groeten,

dick schwegler ~ govert flinck 13 ~ 1191 wb ouderkerk aan de amstel ~ T 020 4963260 M 06 20214217

________________________________

Van: s.bresser@bdu.nl

Verzonden: maandag 4 september 2017 12:57

Aan: Dick Schwegler

Onderwerp: Re: foto voor in het weekblad van Ouder-Amstel

Hoi Dick,

Ik heb je net een mail gestuurd vanaf een ander e-mail account. Graag reply via dit mailadres. Dus weekbladvoorouderamstel@bdu.nl

Gr Stasja

Op 31 augustus 2017 om 20:53 schreef Dick Schwegler

Hoi Stasja,

Nog twee foto's die ik je aanbiedt voor het weekblad.

- zonsondergang in Ouderkerk aan de Burgermeester Stramanweg

- jonge kerkuil, één van zeven jonge kerkuilen, eventjes voorzichtig uit hun nestkast gehaald voordat ze geringd worden.

Het gaat goed met de roofvogels in de Ronde Hoep

je mag de foto's plaatsen, ik ben er trots op.

dick schwegler ~ govert flinck 13 ~ 1191 wb ouderkerk aan de amstel ~ T 020 4963260 M 06 20214217

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.

--------------------------------------------------------------------

De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.

Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie