Recreatieschaatsen bij De Amstelbocht

22 oktober 2017 om 00:00 Sport

Recreatieschaatsen bij De Amstelbocht

Voor dit seizoen zijn voor het recreatieschaatsen van De Amstelbocht op de Jaap Edenbaan nog (toerschaats)abonnementen beschikbaar.

Het schaatsseizoen is op 14 oktober begonnen maar loopt tot 18 maart 2017.

Senioren kunnenabonnementen bestellen voor het recreatie- of toerschaatsen op maandag- en donderdagavond op 3 verschillende uren namelijk van i) 18.00-19.00 (ook pubieksuur) en ii) van 19.15 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.30 (ook publieksuur).

Op donderdagavond van 19.15 tot 20.15 zal er een trainer aanwezig zijn die u verder helpt uw schaatskwaliteiten te verbeteren.

Voor de andere uren kan dat nog niet worden toegezegd en zijn wij afhankelijk voor het aantal geinteresseerden in een abonnement met training. Indien u zich nu op korte termijn aanmeldt dan kunt u nog vrijwel het gehele seizoen schaatsen/trainen en zich daarmee goed voorbereiden op een winter met hopelijk veel natuurijs.

De kosten voor een baanabonnement inclusief trainersbijdrage bedragen € 173,-- voor het gehele seizoen en zonder training zijn de kosten van het baanabonnement € 115,--.

Aanmelden kan via e-mailadres info@amstelbocht.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd, waarna er door De Amstelbocht contact met u zal worden opgenomen.

Schaatsen geeft een heerlijke actieve sportbeleving en een omgeving als de Jaap Edenbaan biedt daarvoor een fantastische en unieke sfeer.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie