Finale
Finale vv Lunteren

VV Lunteren wijkcompetitie groot succes!

Sport Deel je nieuws

Lunterse Wijken Competitie 2021 op Sportpark De Wormshoef een groot succes! 

Bij Voetbalvereniging Lunteren was het vroeger een jaarlijkse traditie. Alle voetballers werden ingedeeld op wijk of straatnaam en gingen met elkaar de strijd aan om de straatvoetbalcup. Zo ontpopte vroeger bijvoorbeeld de wedstrijd Postweg-Dorpsstraat zich tot een ongekende klassieker en waren Lunteren Oost en de Berkhofweg altijd gevaarlijke outsiders voor de winst. 

Helaas door het coronavirus ligt het competitievoetbal al geruime tijd stil. Maar een ontzettend grote groep vrijwilligers bij Voetbalvereniging Lunteren doen er alles aan om haar jeugdleden toch wekelijks te laten genieten van het spelletje voetbal. Zo werd ook bedacht om het straatvoetbal van vroeger nieuw leven in te blazen en werd de Lunterse Wijken Competitie in het leven geroepen voor de gehele jeugd; dus vanaf de jongste jeugd tot en met de jongens onder 19 jaar.

Drie zaterdagen was het mooie Sportpark De Wormshoef het decor voor veel plezier, spanning, strijd en gezelligheid. Afgelopen zaterdag 13 maart was de allesbeslissende finaledag voor de drie gecreëerde leeftijdscategorieën. Dit resulteerde uiteindelijk in bloedstollende wedstrijden zoals bijvoorbeeld de finale tussen De Molenpol tegen Hugo de Vriespark/Klomperweg in de categorie JO10 tot en met JO13. Uiteindelijk werd deze met 1-2 gewonnen door Hugo de Vriespark/Klomperweg. Bij de jongste jeugd wist Lunteren Zuid/West de competitie te winnen ten koste van Lunteren Oost. In de middag was het de beurt aan de bovenbouw waar uiteindelijk De Kempjes het op de finaledag liet afweten en Lunteren Zuid/Oost er met de kampioensschaal vandoor ging. 

Als Voetbalvereniging Lunteren kijken wij met een grote glimlach terug op deze competitiedagen en hopelijk kunnen wij de traditie van vroeger weer in leven houden. Dit hadden wij niet kunnen organiseren zonder onze fantastische vrijwilligers en sponsoren waar wij erg trots op zijn.

advertentie