Van Gent Finaleweken: Slechte start kost Lunteren de kop

19 mei 2018 om 19:11 Sport/sport Finaleweken 2018

LUNTEREN Een slechte start bij Renswoude, koste Lunteren de kop. Het doelpunt van Jorino Kleijn, volgend jaar spelend voor Blauw Geel '55, bleek de enige.

,,Na die eerste twintig minuten, pakten wij de goede draad weer op'', had assistent trainer Maarten Boekenoogen gezien. ,,Wij waren het restant van de wedstrijd de bovenliggende partij. Alleen schortte het in de afwerking.''

Zo zag Jeffrey Pater in een één tegen één situatie tegenover doelman Jacco van Ginkel geen kans te scoren. Na de rust was Tom Cozijnsen (op archief foto) bij een corner dicht bij de gelijkmaker. Ook ging er een bal voorlangs, die door niemand weer aangeraakt.''

,,Een 1-1 was meer dan terecht geweest'', meende Maarten Boekenoogen. Dat punt had Lunteren vooraf nog nodig om definitief veilig te zijn. ,,Vanaf de bank hielden we AVW tegen OWIOS in de gaten. Dat eindigde in 0-0, waardoor wij nu ook definitief veilig zijn.''

Lunteren sluit het seizoen af bij FC Horst. ,,We willen nog een keer gas geven. Ook al om Bart Schreuder en Jeroen Labeur, die vertrekken, een mooi afscheid te geven'', besluit Maarten Boekenoogen.