Nikki van Wijk.
Nikki van Wijk. DTS Ede

Vrouwen DTS Ede laten SSS kansloos: 0-7

16 oktober 2021 om 20:57 Voetbal Deel je nieuws

DTS heeft vanmiddag geen enkele problemen gehad om de vierde overwinning op rij te pakken. In Klaaswaal was SSS volstrekt kansloos tegen een oppermatig DTS.

Het was Joëlle de Bondt die in de 12 minuut met een prachtige lob de keeper voor de eerste keer passeerde deze middag. Ook het tweede doelpunt kwam in de 32e minuut van haar voet wat een 0-2 ruststand bracht.

Na rust met 3 verse krachten verhoogde DTS het tempo en kreeg legio kansen. In de 52e minuut was het Anne Hendriks die over de linkerkant in de diepte werd aangespeeld en beheerst de 0-3 op het bord bracht. Wat volgde was een aaneenschakeling van vele kansen die maar niet verzilverd werden. Uiteindelijk was het Daphne van Kruistum die uiteindelijk het net weer wist te vinden 0-4. De kansen die hierna volgde werden nu wel benut. Kelly Hollak, opnieuw Daphne van Kruistum en Nikki van Wijk zorgde uiteindelijk voor een 0-7 einduitslag.

Volgende week staat er een kraker voor de beker op het programma, DTS ontvangt dan FC Eindhoven. Aanvang 17:00 uur.