Luke Drost wint zilver in de categorie -88,3 kg witte banden
Luke Drost wint zilver in de categorie -88,3 kg witte banden Veluwe Open BJJ

Sportschool Herbert pakt medailles op Internationaal Braziliaans Jiu Jitsu toernooi in Ede

Sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag 21 november werd in Ede het jaarlijkse Internationale Braziliaans Jiu Jitsu toernooi de “International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship” weer gehouden waar de leden van Sportschool Herbert aan meededen. Voor vele van de leden was dit hun eerste BJJ toernooi en werd hard geknokt om op dit sterk bezette toernooi een medaille te kunnen veroveren.

Voor vier leden was het raak, Arjan Zwebe, trainend bij Sportschool Herbert en Dojo Huigenbos kwam als oudste deelnemer in zijn poule -94,3 witte banden knap tot een bronze medaille. In de zelfde categorie nam Richard Stefkovic deel, normaal deelnemend in een categorie lager, kwam Richard tot het zilver. Luke Drost, voor het eerst actief op een toernooi buiten de club om kwam in een sterke poule tot in de finale van de categorie -88,3 witte banden en veroverde hier ook het zilver na een spannende finale die werd beslist met het kleinst mogelijke verschil. In de categorie -82,3 witte banden was het Michiel Meurs die na zes winst partijen in de grootste poule van het toernooi in de finale met het goud naar huis ging.

Trainers J.C. en Nico Herbert kijken trots terug op de geleerde lessen en de behaalde medailles op dit toernooi.

Wil jij nou ook eens ervaren wat BJJ is? Kom dan langs voor een proefles, stuur een berichtje naar info@sportschool-herbert.nl of kijk op www.sportschool-herbert.nl

Michiel Meurs wint goud in de categorie -82,3 witten banden
Arjan Zwebe wint brons en Richard Stefkovic wint zilver in de categorie -94,3 kg witte banden
advertentie
advertentie