Nature Challenge
Nature Challenge Gekocht via Shutterstock

Naturescanner.nl daagt haar lezers uit met de Nature Challenge

Sport Deel je nieuws

Lunteren, 26 januari 2022

Voor Naturescanner is de tijd van goede voornemens nog niet voorbij. Sterker nog, het grootste online outdoor platform van Nederland daagt haar lezers uit om dit jaar extra bij te dragen aan de natuur en daarmee leuke prijzen binnen te slepen.

Hoe help jij de natuur een handje?
Dat duurzaam reizen en slow travel nog belangrijker zijn geworden door de corona crisis, hoeven we niemand te vertellen. Maar hoe vermijden dat we massaal de natuur in trekken en deze kapot lopen? Naast dagelijkse inspiratie voor natuurtrips, mooie plekjes en duurzame vakanties, wil Naturescanner nu iedereen er toe aanzetten om tijdens een wandeling of vakantie iets terug te doen voor de natuur.

Naturescanner hoopt dat we met zijn allen bewuster gaan reizen. Een goed begin is om onze aanwezigheid in de natuur te combineren met goede initiatieven. Peuken rapen in je eigen wijk, een egelhuisje plaatsen, duurzaam reizen, bomen planten, helpen in een dierenopvang of een dagje plastic rapen in Thailand geeft iedereen een goed gevoel.

Vier leuke prijzen
Het natuurplatform wil mensen die een leuk project  initiëren belonen. Daarom heeft zij  4 sponsoren gevonden die graag aan deze campagne meewerken. De hoofdprijs is een reischeque van € 750 bij Scandinavië specialist Nordic.nl, de tweede en derde prijs zijn een waardebon van € 500 bij Natuurhuisje.nl en Better Places (te besteden bij een duurzame vakantie in Europa) en de vierde prijs is een reischeque van € 100 bij Avontuur Dichtbij. Naturescanner werkt al jaren met deze partners samen en is trots op de samenwerking,  omdat ook zij duurzaam reizen ook hoog in het vaandel hebben staan.

De winnaars zullen indien gewenst ook een interview krijgen op Naturescanner om hun initiatief toe te lichten.

Plannen voor de toekomst
Naast het aanbieden van unieke reistips en bijzondere ervaringen, wil het platform steeds meer doen voor de natuur. Voorgaande jaren zijn er diverse initiatieven en goede doelen gesteund en dat zal het bedrijf ook in de toekomst blijven doen. Het wil niet alleen een goed voorbeeld zijn, maar ook de consument aansporen om op een andere manier met de natuur om te gaan en nog bewuster te reizen. Naturescanner hoopt dat dit een succesvolle campagne wordt, zodat we dit vanaf nu elk jaar kunnen opzetten!

Over NatureScanner

Naturescanner is ontstaan in 2011 als platform waar natuurliefhebbers informatie kunnen vinden over mooie plekjes, leuke activiteiten in de natuur en weg van de massa toerisme. Sindsdien is het uitgegroeid tot het grootste online outdoor platform, met jaarlijks 2.000.000 unieke bezoekers en tienduizenden volgers op allerlei sociale kanalen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact nemen met Cindy Theunissen via cindy@naturescanner.nl of door te bellen naar het nummer +31(0)6-26783337 - +31(0)318611796

advertentie