Lachende kinderen bij de Clubvoetbaldagen
Lachende kinderen bij de Clubvoetbaldagen Clubvoetbaldagen

Blauw Geel’55 organiseert gave voetbaldagen voor de jeugd

Sport Deel je nieuws

Op 17, 18 en 19 augustus vinden bij Blauw Geel’55 de drie leukste dagen van de vakantie plaats voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Tijdens dit geweldige voetbalevenement zijn niet alleen de leden van Blauw Geel’55 welkom. Iedereen mag meedoen. Er wordt gewoon thuis geslapen. 

Voetbal, vakantie en plezier
De deelnemers worden o.a. uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun vakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van of over profspelers en een penaltybokaal zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier. 

Inschrijving open
Een sportief, gezond, veilig en betaalbaar evenement dat tevens een sportieve en leuke opvang is in de schoolvakantie. Voor de aantrekkelijke prijs van €120,- worden de deelnemers drie dagen vermaakt en getraind, inclusief eten, drinken en een prachtig voetbaltenue (shirt, broek en kousen). Inschrijven kan vanaf 1 februari op https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-blauwgeel55/. 

Stimulering jeugdvoetbal en beweging
Blauw Geel’55 organiseert dit samen met Clubvoetbaldagen. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en maakt dit mogelijk voor veel clubs in het land. Joren Meijer is blij dat Blauw Geel’55 zich in 2022 weer aansluit bij Clubvoetbaldagen. “Geweldig dat clubs zich hard maken om deze activiteiten te organiseren om jeugd te blijven stimuleren in het sporten”. Han Mennen onderschrijft dit door aan te geven dat de voetbaldagen naast plezier ook staat voor het continueren van sportdeelname en het realiseren van jeugdactiviteiten in de toekomst. Een win-win situatie voor zowel deelnemers, hun ouders als de deelnemende clubs. 

advertentie