Theo Beumer

Heel blijven staat voor Fortissimo voorop

29 augustus 2020 om 19:00 Voetbal

EDE In en tegen Valburg werd een even regelmatige als verdiende 1-3 zege behaald door Fortissimo (archieffoto).

Eip Janssen

,,Als het binnen een half uur 0-6 staat was ik niet verbaasd geweest. Mijn ploeg kreeg zoveel kansen. Dan maak je je het jezelf gewoon veel gemakkelijker”, analyseerde Fortissimo trainer Paul Bremer.

Roy Bijsterveld en Dani Tanalepy zorgden binnen vijf minuten voor een 0-2 voorsprong.

,,Ik heb zeker tien honderd procent gemiste kansen geteld. Dan komt de thuisclub op 1-2. Bizar gewoon. Nee, het gemis van Anass el Hassnaoui wil ik niet inbrengen. Hij had vanmiddag (zaterdag) zeker een keer of vijf gescoord. Gelukkig is hij komende dinsdagavond (oefenwedstrijd tegen Otterlo, red.) weer aanwezig. Benieuwd hoe Anass ervoor staat”, gaat Bremer verder.

In de tweede helft een perfecte start. Vanaf de aftrap wordt de 1-3 gescoord door Arvin van Beek.

,,Dat was mooi. Het hielp ons aan de break. De thuis gooide het fysiek erin. Het was bijna een hele tweede helft ‘heel’ blijven. De scheidsrechter trad er eveneens weinig tegenop”, had Paul Bremer gezien.

Hij benutte de tweede helft voor een aantal wissels.

,,Ik zie deze wedstrijden als werken naar de eerste competitiewedstrijd (Ede/Victoria) toe. De vierdeklasse C waarin wij uitkomen telt acht of negen ploegen die echt aan elkaar gewaagd zijn. Elk puntverlies kan betekenen dat je later achter de feiten aanloopt. Daarom is zoveel mogelijk spelers speelminuten geven belangrijk”, besluit Bremer.