Marco van Laar
Marco van Laar Theo Beumer

Edesche Boys naar grote nederlaag

20 september 2020 om 16:13 Voetbal

EDE Edesche Boys trainer Jan Beumer zag zijn ploeg bij Eendracht (Arnhem) met 7-1 verliezen.

Eip Janssen

,,Een totale offday. Deze grote nederlaag zag ik echt niet aankomen. Het voetbal was dramatisch slecht. Eigenlijk is elk woord aan dit duel besteedt er een te veel.”

Hij nam dan ook teleurgesteld de telefoon op. ,,In de eerste helft kwamen we al snel met 1-0 achter. Jeffrey Fonseca zorgde voor de gelijkmaker. Bij rust was het al 4-1”, ging Beumer toch verder. In de tweede helft kwamen er wel wat kansen. Soms niet te missen maar bij ons wel”, sipte Beumer. Hij zag Eendracht uitlopen naar 7-1.

Zondag ontvangt Edesche Boys het ook verliezende Den Dam. ,,De wedstrijd analyseren. De hoofden bij elkaar steken en revanche nemen. Dat is onze opdracht”, sluit de Boys-trainer af.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad.nl Premium en lees alle sportverhalen helemaal.