Afbeelding
Via Advendo

Nieuwe hoofdsponsor Advendo’57

21 september 2020 om 08:00 Voetbal

EDERVEEN De sponsorcommissie van Advendo ‘57 laat met trots weten een overeenkomst gesloten te hebben met Visser Vlees & Landwinkel uit Lunteren als hoofdsponsor voor de vereniging.

Visser Vlees & Landwinkel is geen onbekende van Advendo ‘57. Al jaren is men trouwe sponsor van de club. Johan, de zoon van Tieme en Tineke Visser, heeft vorig seizoen de overstap gemaakt van Lunteren naar Advendo ‘57.

Het logo van Visser Vlees & Landwinkel is te zien op de voorzijde van de nieuwe zwarte uittenues van het eerste elftal.

Zaterdag 12 september zijn de nieuwe uittenues direct in gebruik genomen tijdens de bekerwedstrijd tegen DFS Opheusden. Daarnaast zullen het logo en naam te zien zijn op de reclame-uitingen op ons sportpark.

Visser Vlees & Landwinkel is een modern vleesbedrijf met als specialiteit het slachten én verwerken van luxe dikbilkoeien en varkens, hier maken zij uitsluitend hun producten van en welke terug te vinden zijn in de Landwinkel. Ook is er de activiteit van BBQ Express. naast Visser Vlees & Landwinkel, kent Advemndo’57 nog acht hoofdsponsors. 

 
Op de foto van links naar rechts Jaap Boonzaaijer (sponsorcommissie), Tieme Visser, Johan Visser en Herjanne Lagerweij (sponsorcommissie).

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie