Edesche Boys wil bekerstrijd snel vergeten

19 september 2021 om 16:12 Voetbal

EDE Edesche Boys heeft bij het ook in de vijfde klasse spelende Unitas’28 in Wamel een 6-1 nederlaag geleden.

door Eip Janssen

,,Ik had echt gedacht te zien hoever we waren tegen een met ons vergelijkbare club. Maar als ik de mogelijkheden had gehad had ik het hele team gewisseld. Niemand haalde, zeker in de eerste helft enig niveau. Ik ben in de rust behoorlijk uit mijn dak gegaan. In de tweede helft een licht herstel en een gelijkspel”, opent Edesche Boys trainer Rudy Möller zwaar teleurgesteld.

De thuisclub nam al binnen vijf minuten een 1-0 voorsprong. Uiteindelijk stokte de teller bij rust op een 5-0 stand in Wamels voordeel.

,,Dit elftal wat ik vanmiddag bij mij had met drie wissels heeft in de voorbereiding het meest met elkaar gespeeld. Ik denk dat we nog een speler of zes missen. Die zijn waarschijnlijk ook nog niet beschikbaar voor de eerstkomend competitiewedstrijd tegen RKPSC.”

De eretreffer voor de Boys werd gemaakt door Jordy Lourens na vier minuten spelen in de tweede helft..

,,Een terecht gegeven strafschop wegens hans aan Unitas zijde. Zij scoorden snel daarna de 6-1 en toen was het over. Het bekeravontuur maar snel vergeten. Deze week de afspraken nog maar eens met elkaar herhalen. En dan onze supporters zondag in de eerste thuiscompetitiewedstrijd maar iets beters voorschotelen”, verzucht de Edesche Boys trainer tenslotte.