Volgens de Blauw Geel '55 grensrechter was er sprake van buitenspel maar daar ging de scheidsrechter niet in mee Ted Walker

Blauw Geel ‘55 remiseert in Veenendaal

25 september 2021 om 18:20 Voetbal

EDE Blauw Geel ‘55 heeft bij het thuis sterke Veenendaal een 2-2 gelijkspel behaald. Bij rust gingen de edenaren nog met een 1-0 voorsprong de rust in

door Eip Janssen

,,Uiteindelijk denk ik dat een gelijkspel wel de verhoudingen weergeeft. Maar na de 1-2 (Art Veldhuizen, red.) viel al binnen twee minuten de gelijkmaker”, keek Blauw Geel ‘55 trainer Pieter van de Grift terug.

In de eerste helft gaf Blauw Geel ‘55, dat in de warming-up Simon Kooiman geblesseerd zag afhaken, niets weg.

,,Er waren over een weer wat kleine kansjes. Een fout van de Veenendaalse doelman betekende de 0-1. Hij wil een bal wegtrappen maar schiet hem tegen de tegenstander aan. Daarna is het een intikkertje voor Mike Molenaar van Blauw Geel. Veenendaal speelde een systeem waar mijn ploeg zich goed op ingesteld had”, analyseerde de Blauw Geel ‘55 trainer.

Snel in de tweede helft kwam de thuisclub langszij: 1-1 (Alfred van Doorn).

Blauw Geel ‘55 liet het hoofd niet hangen en Robbie Pont zorgde voor de  niet onverdiende 1-2.

,,Dan valt de 2-2 te snel. Weer eenzelfde loopactie als bij de 1-1. En weer reageren we niet goed”. sipte Van de Grift.

Met een niet gegeven maar misschien wel verdiende strafschop had Blauw Geel ‘55 de thuisclub eerder pijn kunnen doen. Ook de 1-1 werd door Blauw geel ‘55 fel betwist. Er zou sprake zijn geweest van buitenspel.

,,Maar het mocht niet zo zijn. De wedstrijd analyseren en zaterdag tegen Stroe, dat met 2-1 van SKV won, moeten we er staan”, besluit de trainer.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.