Fortissimo verliest typische brilstand wedstrijd alsnog met 1-0

16 oktober 2021 om 17:53 Voetbal

EDE ,,In en bij Lienden ging Fortissimo alsnog met 1-0 onderuit. In een wedstrijd waarin beide ploegen weinig kansen kregen had een gelijkspel de verhoudingen beter weergegeven”, meende Fortissimo trainer Paul Bremer.

door Eip Janssen

Lienden bleek op eigen veld de meest gelukkige ploeg. ,,Het is een fysiek sterke ploeg die het duel niet schuwt. Fortissimo gaf echter bijna niets weg maar creëerde ook weinig. De 0-0 ruststand was niet echt verrassend”, analyseerde Paul Bremer. Er kwamen in de eerste helft wel wat mogelijkheden maar geen echt grote kansen.

In de tweede helft eigenlijk eenzelfde spelbeeld waar weinigen koud of warm van werden. ,,De enigen die zich opwonden waren de bankspelers van Lienden. Elk duel werd becommentarieerd. Maar de 21-jarige scheidrechter bleef zichzelf. Hij floot uitstekend en liet zich niet imponeren”, oordeelde de Fortissimotrainer.

Met nog een kwartier te spelen viel het gelukkige doelpunt aan Lienden zijde. ,,een vrije trap waarbij de scheidsrechter na enige tijd de bal vrij gaf. Maar onze verdediging stond desondanks niet op orde. Lienden profiteerde daarvan en scoorde de 1-0. Dure punten want ik denk dat een gelijkspel verdiend was geweest. Maar de wereld vergaat niet en dinsdagavond even nabespreken”, sluit Paul Bremer af.

Fortissimo neemt in de vierde klasse B nu de tweede plaats in op een punt van koploper Lienden. Zaterdag wordt een bezoek gebracht aan DFS Opheusden dat op de vijfde plaats staat.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.