Pechvogel Armand van de Top speelt dit seizoen niet meer.
Pechvogel Armand van de Top speelt dit seizoen niet meer. Theo Beumer

Dramatisch einde seizoen Harskamp doelman Armand van den Top

8 mei 2022 om 11:30 Voetbal

HARSKAMP Harskamp-doelman Armand van den Top (35) heeft zaterdag in de wedstrijd tegen EZC’84 een zware achillespeesblessure opgelopen.

Eip Janssen

,,Heel triest. Zeker omdat Armand ons juist een aantal keren uit de brand heeft geholpen. Mijn vaste doelmannen Guido de Geit en Detmar Hardeman waren niet helemaal fit. Vanmiddag (zaterdag) tegen EZC’84 was Armand van den Top beschikbaar. En dat hem dit dan overkomt is diep triest”, reageerde Harskamp-trainer Collin Oosterholt zaterdagavond aangeslagen.

Armand van den Top zal dit seizoen niet meer in actie kunnen komen voor de Harskampse vierdeklasser. ,,De achillespees is gescheurd en hij zit in het gips. Dat duurt minimaal een week en dan wordt besloten of een operatie noodzakelijk is of langere tijd in het gips blijven. ‘Heel zuur’. Hoe het kwam? Hij kon een corner gemakkelijk uit de lucht plukken maar kwam verkeerd neer. Armand voelde het gelijk knappen. Er was geen enkele speler verder in de buurt. Heel sneu en triest voor een geweldige sportman. Natuurlijk, laten we Armand niet in de steek. De Harskampse selectie en club staat erin goede maar ook in deze minder fijne periode voor Van den Top”, verzekerde Oosterholt. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie