Roy de Graaf
Roy de Graaf Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Bennekom kan derde periode vergeten

10 mei 2022 om 23:09 Voetbal

BENNEKOM Bennekom kan de derde periode vergeten. Tegen CSV Apeldoorn werd met 3-1 verloren. ,,Wel de complimenten, naar niet de punten’’, vatte Aad van den Berg samen.

De Bennekom trainer zag zijn ploeg een hele goede eerste helft spelen. ,,Wij domineerden de eerste helft. Kregen via Nick Stienstra en Maurice Kuppens een aantal goede kansen. Ook waren er een aantal voorzetten, die net werden gemist. Pas kort voor de rust wist Roy de Graaf te scoren.’’

Toen stond het al 2-0. Via Laurence van den Enk en Lars Huber uit een strafschop was de thuisploeg op 2-0 gekomen. ,,In de tweede helft had Apeldoorn het iets anders neer gezet. Zij hadden daardoor meer de controle op het middenveld. Een kwartier voor tijd werd het 3-1. (Sem Oerlemans). Hoewel wij ook daarna nog een kans kregen op de aansluiting, was het toen wel min of meer gelopen.’’

,,Ja, de derde periode wordt nu heel lastig. Wij hebben nu een nieuwe doelstelling. De competitie uit voetballen met vier overwinningen. Zaterdag tegen KHC moet de eerste worden’’, besluit Aad van den Berg.