2-2
2-2 Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Ede/Victoria krijgt zevenklapper om de oren

21 mei 2022 om 21:44 Voetbal

EDE ,,Het klinkt misschien gek bij een 7-0 nederlaag. Maar de eerste helft speelden wij echt goed tegen Dodewaard. Na de rust was het een gatenkaas’’, vatte Danny Suitela de wedstrijd samen.

,,Omdat wij goed druk zetten, moesten zij lange ballen spelen. Dodewaard kreeg nauwelijks kansen. Daarom was het jammer dat op slag van rust door een eigen doelpunt van Marc Rutgers de 1-0 viel. Marc speelde na zeven maanden blessureleed weer mee, en deed het heel goed. Dat doelpunt was dan ook sneu’’, meende de trainer van Ede/Victoria.

,,Omdat er niets meer te halen is voor ons, is afgesproken dat ook spelers van O19 en het tweede elftal hun kansen krijgen. Al snel werd het 2 en 3-0. Toen was het gelopen. En stokte de teller bij zeven’’, besloot Danny Suitela.

Ede/Victoria staat op een negende plaats. Zaterdag is er de thuiswedstrijd tegen CHRC.