Richard Lokhorst (links)
Richard Lokhorst (links) Theo Beumer

Jan Fluit: ,,Ons goede voetbal is niet beloond’’

24 september 2022 om 17:43 Voetbal

EDERVEEN ,,Wij hebben bij JVC Cuyk een goede wedstrijd gespeeld. Doodzonde dat dit niet werd beloond met punten’’, baalde Jan Fluit van de 1-0 nederlaag.

,,In mijn ogen was een gelijkspel terecht geweest’’, ging de Advendo’57 trainer verder. ,,Zeker de tweede helft waren wij beter. Via Dick van Heerdt (2x), Richard Lokhorst en de ingevallen Mark van Kessel waren er kansen geweest.’’

Daardoor bleef het bij de 1-0, die kort voor de rust werd gemaakt door Bjenze Graat. ,,Na balverlies op het middenveld, werd een voorzet van de rechtsbuiten onbedoeld door ons doorgekopt. Vervolgens stond die speler vrij om te scoren. Tot dan eigenlijk niets weg gegeven.’’

,,JVC, waarvan de zondagtak is opgedoekt, en wat een goede ploeg is, had iets overwicht gehad. Wij hadden met Rik Kelderman, Richard Lokhorst en Luc Goudsblom wat kansjes. Uiteindelijk is het dan zonde dat je met lege handen blijft’’, concludeerde Jan Fluit.

Zaterdag ontvangt Advendo Juliana uit Malden.