Jeffrey Rutgers
Jeffrey Rutgers Theo Beumer

Drie doelpunten niet voldoende voor volle winst Bennekom

24 september 2022 om 19:53 Voetbal

BENNEKOM ,,Als je drie doelpunten op vreemde bodem maakt, moet dat eigenlijk voldoende zijn voor de volle winst. Nu speel je met 3-3 gelijk. En over de gehele wedstrijd gezien is dat een terechte uitslag’’, oordeelde Aad van den Berg over de wedstrijd tegen Oranje Wit.

In Dordrecht kreeg de thuisploeg al na tien! seconden een strafschop. ,,Je spreekt af scherp te beginnen en er vol voor te gaan. Maar we staan gewoon te gapen’’, baalde de Bennekom trainer. Brandon Könemann verzilverde het buitenkansje.

,,Gelukkig herstelden wij ons goed. Na een fantastische combinatie met Viggo Koeleman maakte Jeffrey Rutgers de gelijkmaker. In plaats van door te drukken, gaven wij weer te makkelijk een doelpunt weg. Vanaf de achterlijn wist een Oranje Wit speler (Ibo Ozbilek) de bal via de onderkant van de lat binnen te schieten.’’

,,Na de rust leek het toch nog goed te komen. Eerst stelde Jeffrey Rutgers Kai Huisman in staat de gelijkmaker aan te tekenen. En even later maakte Jeffrey zelf de 2-3. Hij was echt los vandaag. De laatste weken ging het minder, maar hij was nu getergd en speelde heel goed.’’

,,Helaas valt dan een goede tien minuten voor tijd te makkelijk de 3-3’’, had Van den Berg gezien. ,,Beide ploegen gingen nog voor de volle winst. Maar ik denk dat een puntendeling uiteindelijk het terechte resultaat was.’’

Zaterdag ontvangt Bennekom Scherpenzeel. ,,Dat is een goede ploeg. Maar dat zijn wij ook. We kunnen onze borst natmaken’’, keek Aad van den Berg alvast voor uit.