Doelman Luciano van Ommeren (blauw) houdt weer de nul.
Doelman Luciano van Ommeren (blauw) houdt weer de nul. Henk Hutten

Fortissimo wint ook matige wedstrijd en houdt de nul

1 oktober 2022 om 19:11 Voetbal

EDE ,,Nee, het was zeker niet onze beste wedstrijd. Maar met 2-0 winnen van GVC is ook iets wat telt. Pas in blessuretijd kregen de gasten een kleine mogelijkheid”, had Fortissimo trainer Paul Bremer gezien.

Eip Janssen

De start van Fortissimo tegen een redelijk compleet GVC was goed. Damian Wouters liet de eerste mogelijkheid liggen. Fortissimo doelman Luciano van Ommeren had eenmaal de idee bij een uitbraak van GVC dat er een tegenstander op het veld stond.

,,Damian Wouters liet daarna nog een aardige mogelijkheid liggen. Een minuut of vier voor rust eindelijk de bevrijdende en verdiende 1-0 voorsprong. Dani Tanalepy zette met een slimme vrije trap Dennis Veer aan het werk. Zijn omhaal was doeltreffend”, aldus de Fortissimotrainer.

In de tweede helft, waarin van beide zijden het spel gewoon matig was, kreeg Fortissimo mogelijkheden de score te vergroten.

,,In de vijfenzestigste minuut was weer een dood spel moment bepalend. Annass el Hassanaoui zag Nanno Wilholt scoren. Vorige week scoorde onze centrale verdediger tegen Harskamp ook al. Een mooi wapen”, lachte Bremer.

Er werd wat gewisseld en de wedstrijd kabbelde rustig naar een verdiende Fortissimo zege.

,,Deze wedstrijden moet je gewoon winnen. Met een Stroe en Rood-Wit’58 die beiden ook wonnen moet je op gelijke hoogte blijven. Ik heb het al eerder gezegd, in deze klasse zullen een aantal ploegen om promotie strijden. Daar wil Fortissimo bij zijn. Maar dan blijft alertheid geboden”, sluit Bremer af.

Zaterdag wacht een nieuwe krachtproef bij het eveneens ongeslagen Stroe.