Micha Horzelenberg
Micha Horzelenberg @theobeumer

Ede/Victoria knokt zich als een dolle langs Barneveld

26 november 2022 om 18:57 Voetbal

EDE ,,Vanaf de eerste minuut stonden wij op scherp. Er werd geknokt als een dolle. Met als gevolg dat wij terecht met 3-2 wonnen van Barneveld’’, liet een opgetogen Micha Horzelenberg weten.

door Wim van Kessel

De trainer van Ede/Victoria zag dat zijn advies om de bal geduldig rond te laten gaan, werd opgevolgd. ,,Wij zaten lekker in de wedstrijd. Na een half uur tikte Marc Rutgers uit een corner de 1-0 binnen. Zonde was wel dat op slag van rust het gelijk werd.’’ Het doelpunt kwam van Mark Ecker.

,,Na de rust hetzelfde spelbeeld. Uit een terechte strafschop bracht Jop Stöfsel ons op 2-1. Roberto Queija Neira verzuimde uit een één op één situatie de 3-1 aan te tekenen. In plaats daarvan werd het ook een strafschop weer gelijk: 2-2 (Kobiel Alyasi). Doelman Rudy Möller kreeg zijn hand nog wel tegen de bal, maar het was niet voldoende’’, had Horzelenberg gezien.

Uit opnieuw een corner zag Marc Rutgers zijn eerste poging stranden op de doelman. De rebound mikte hij beheerst in de verre hoek. ,,Dat was het verdiende loon voor ons spel. De complimenten voor de jongens’’, stelde Horzelenberg, die nog vol zat met adrenaline.

Komende zaterdag is er de uitdaging bij Harskamp een goede prestatie te behalen. ,,Dat wordt natuurlijk heel lastig. Maar als wij dezelfde inzet tonen als vandaag, dan kunnen wij zeker de nodige weerstand bieden’’, besluit Micha Horzelenberg.