De Verleiding ‘beste ondernemer’

15 juni 2011 om 00:00 Voorpagina

Zij liet andere twee genomineerden achter zich: Sara Kakebeen van baby- en kinderlifestylewinkel Sari Marijs en Gert van Eldik groente en fruit. De drie nominaties waren bepaald door de driekoppige jury: Arnold Vlastuin (‘t Guppy), Koost Admiraal (SBE) en Henny Janssen (Ede Stad). ,,Het volk’’, zoals burgemeester Cees van der Knaap het bepaalde met 851 uitgebrachte stemmen dat De Verleiding aan het langste eind trok. Het grand café is gevestigd aan de Brouwerstraat 44.

Desiré Kessels trekt aan langste eind in 2011 EDE - Grand Café De Verleiding kreeg de meeste stemmen; eigenaresse Desiré Kessels sleepte dinsdagavond de titel ‘Beste ondernemer van Ede Centrum 2011’ in de wacht.

,,We moeten de gezelligheid koesteren’’, zei Van der Knaap, wijzend op het marktplein, waar het woensdag bomvol zal staan voor een tv-feest. Hij liet weten alle drie genomineerden te kennen en liet weten dat Ede op de vijfde plaats staat als het gaat om een gemeente die een goede verstandhouding heeft met de middenstand.

Kessels toonde zich emotioneel, nadat zij de prijs in ontvangst had genomen: een beeldje, oftewel de Ties Meeuwissen trofee. ,,Ik ben trots. Niet alleen op mezelf, maar ook mijn man achter de schermen, familie, bekenden en het team. Want het is vaak hard werken’’, aldus Kessels. Ze noemde speciaal nog haar vader, die haar vanaf dag één had aangemoedigd.

Kessels introduceerde tijdens de economische crisis de dagschotel, waardoor mensen zes dagen in de week voor een tientje kunnen eten. Nu biedt ze high-tea aan en iedere maand organiseert Ready2Meet in het grand café een vrijgezellencafé.

u Foto op pagina 45

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie