Twee mannen overvallen Plus Duivendrecht

1 november 2017 om 00:00 Voorpagina

DUIVENDRECHT Twee mannen hebben maandagavond de Plus-supermarkt in Duivendrecht overvallen. De overvallers zijn binnen gekomen door met een hamer een ruit in te slaan.

De supermarkt op het Dorpsplein sluit normaal gesproken om 20.00 uur en de overval vond net daarna plaats, toen de deuren gesloten waren en de klanten weg.

De mannen hebben meerdere geldcassettes meegenomen. Eigenaar van de supermarkt Rob Wagner was op het moment van de overval in de zaak. ,,Ik heb op het moment van de overval direct het personeel dat nog aanwezig was weggestuurd. Ik bleef vervolgens alleen achter met de overvaller. Er werd geld geëist en ik heb toen maar alles afgegeven. Dat is het beste wat je kan doen. Het gebeurde allemaal binnen 35 seconden. Heel heftig," vertelt Wagner dinsdagochtend aan deze krant.

Prioriteit één is nu het personeel. Zo laat de supermarkteigenaar weten. ,,We krijgen slachtofferhulp aangeboden en ik dring er bij iedereen op aan dit ook te aanvaarden." Voor Wagner is het reeds de derde keer dat hij een overval meemaakt.

De overvallers waren geheel in het zwart gekleed en zijn hoogstwaarschijnlijk te voet gevlucht richting de Rijksstraatweg. Een helikopter is ingezet om de daders op te sporen. De verdachten zijn echter nog niet gevonden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie