Inzicht in jezelf via yoga

15 augustus 2019 om 09:03 Nieuws Deel je nieuws

Yoga is een manier om inzicht in jezelf te krijgen. Dit thema staat centraal in het nieuwe yogaseizoen bij ‘ahimsa yoga’ dat start vanaf maandag 2 september.
Aan de Stationsweg 60 in Ede zijn er van maandag tot en met vrijdag yogalessen in de ochtend en avond. Een proefles kost €5, de cursus van tien lessen is €105. Studenten en minima betalen €89,25.

Yogadocent Simone van den Boogaart licht toe: “Zoals je beweegt op de yogamat, zo beweeg je je ook door het leven. Tijdens de yogahoudingen kom je je eigenheid en overtuigingen tegen. Moet het altijd zo goed mogelijk? Tot de grens? En waar zit voor jou de onrust?”

Als je je neigingen herkent, komt er ruimte om te kiezen. Simone: “Ga je zo door of probeer je eens wat anders? Hoe voelt het om makkelijk en zacht te bewegen? Om ruim binnen je grens te blijven? En mooi om te ervaren hoe je geest het lichaam volgt in de ontspanning. Een prachtige verkenningstocht met het lichaam als gids.”

Prestatie is irrelevant, het gaat om het (weer leren) voelen. Door deze insteek kan iedereen meedoen, op zijn eigen tempo en manier.

Graag een proefles volgen? Aanmelden kan bij Simone van den Boogaart via info@ahimsayoga.eu. Meer informatie is te vinden op www.ahimsayoga.eu.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie