Ditters Makelaars bevindt zich aan de Stationsweg in Ede.
Ditters Makelaars bevindt zich aan de Stationsweg in Ede. Ditters Makelaars

Verkopen of verbouwen: gratis taxatie bij Ditters Makelaars

6 april 2022 om 16:56 Zakelijk

EDE Bij Ditters Makelaars worden de komende weken de Vrijblijvende Taxatieweken gehouden. Van 4 april tot en met 1 mei kunnen belangstellenden kosteloos de waarde van de woning laten bepalen. ,,Denk je erover om te verhuizen, of ben je gewoon nieuwsgierig hoeveel je huis waard is in de huidige kolkende woningmarkt? Wil je van je appartement naar een groter huis met tuin? Dan loont het om eerst te weten te komen hoeveel jouw woning opbrengt.” 

Ditters Makelaars Ede is te vinden aan Stationsweg in Ede en bestaat al vijfentwintig jaar. Het is een full service makelaar. Dat wil zeggen dat zij helpen met álles dat met wonen te maken heeft. Zo regelen ze de hypotheek, bijbehorende verzekeringen en hebben ze taxateurs in huis. Ook als je jouw woning zou willen verbouwen kan je bij Ditters terecht voor de woonregisseur, zodat je nergens aan hoeft te denken. Je kunt er zelfs een verhuisbus huren.

Ditters Makelaars bestaat uit een jong en deskundig team. Ron, Eric, Bert, Patricia, Pauline, Noortje en Pamela doen er alles aan om je te helpen met je woonwens. Als je een afspraak maakt tijdens de Vrijblijvende Taxatieweken komt één van de makelaars bij je langs. Hij kijkt met een professionele blik naar jouw woning en bespreekt met je wat het verkopen van een woning inhoudt. Vervolgens geeft hij je een waarde. ,,Elke woning is een nieuwe uitdaging”, vertelt Ron. ,,Het vertrouwen en de samenwerking met de verkopers geeft ons energie om samen voor het beste resultaat te gaan.”

Bij een taxatie speelt de ligging en de staat van je woning een rol, maar ook de lokale woningmarkt beïnvloedt de prijs. De makelaar pakt de taxatie grondig aan: van tevoren wordt er gekeken naar de omgeving, de bouw van het huis en voor welke prijs vergelijkbare woningen zijn verkocht. Op basis daarvan geeft hij je een mondelinge taxatie.

Je zit dan nog helemaal nergens aan vast. Tijdens de afspraak kun je met al je vragen bij de makelaar terecht: bijvoorbeeld hoe het verkopen precies werkt of hoe je een hypotheekadviseur inschakelt.

Ben jij nieuwsgierig naar de waarde van je woning, of heb je concrete verkoopplannen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende taxatie via www.ditters.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Ditters Makelaars. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie