,,Café 100 leent zich perfect voor dit soort gelegenheden.''
,,Café 100 leent zich perfect voor dit soort gelegenheden.'' @tedxmedia

Café 100 te huur voor feesten en partijen

13 april 2022 om 14:26 Zakelijk

EDE Je bent dertig geworden en geeft een groot feest, je hebt je diploma gehaald en je wilt al je vrienden uitnodigen of je bent 25 jaar getrouwd en wilt dat met je hele familie vieren, maar je hebt thuis niet voldoende ruimte. Dan is een van de oudste en sfeervolste café’s van Ede de uitkomst. Café 100, aan de Grotestraat 100 in Ede, is namelijk te huur voor dit soort gelegenheden. Een heel café, alleen voor jou en je vrienden of familie, hoe gaaf is dat?

door Ted Walker

,,Dat is heel gaaf’’, zegt Jeroen Kwaaitaal van Café 100. ,,We doen dit nu een aantal maanden en dat loopt heel goed. We verhuurden het café voorheen wel vaker, maar dan met name op verzoek. Reclame maakten we daar niet voor. Totdat we ons realiseerden dat de vraag groter was dan ons aanbod. ‘Waarom doen we dit niet vaker’, vroegen we ons af.’’

Het antwoord op die vraag zit hem in het feit dat het café sinds jaar en dag dezelfde functie vervulde. Gewoon, omdat het zo ging. Een receptie of verjaardag in het café organiseren kon wel, maar dan wel op maandag of dinsdag, want de overige dagen was café 100 open voor publiek. ,,We konden natuurlijk niet zeggen we zijn op donderdag open maar aankomende week niet want dan hebben we een besloten feest. We moesten dus een keuze maken en hebben besloten een andere weg in te slaan. Op vrijdag zijn we open onze legendarische vrijdagmiddag- en -avondborrel, de rest van de week kan het café gehuurd worden voor feesten en partijen.’’

U VRAAGT WIJ DRAAIEN In principe is in het café alles mogelijk. ,,Café 100 leent zich perfect voor dit soort gelegenheden. We hebben nu bijvoorbeeld een pubquiz in de agenda staan, een receptie en een seventies party. Het café mag helemaal in sfeer gebracht worden, we kunnen tafels en stoelen weghalen als dat gewenst is, de bovenverdieping mag gebruikt worden. En op het gebied van eten en personeel is natuurlijk ook van alles mogelijk. Willen mensen catering of frituurhapjes hebben, dan regelen we dat. Hebben ze graag dat een kok wat lekkere hapjes maakt, dan kan dat ook. U vraagt, wij draaien’’, zegt Jeroen enthousiast.

IDEAAL Dat het verhuren van het café een bar goed idee is, blijkt uit het aantal boekingen. ,,In april staan er al veel boekingen gepland’’, zegt Jeroen. 

,,Het is natuurlijk ook ideaal. Je hebt hier alles om handen om een knalfeest te geven, je hoeft geen sfeer te maken zoals in een woonkamer, en je kunt losgaan zonder dat de buurt er last van heeft’’, zegt Jeroen Kwaaitaal tot besluit.

Kijk op cafe100.nl voor (contact)informatie.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Café 100. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl)

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie