Potentiële monteurs van TechTron kunnen op 10 maart een kijkje in de keuken krijgen.
Potentiële monteurs van TechTron kunnen op 10 maart een kijkje in de keuken krijgen. Richard Sterkenburg

TechTron zoekt nieuwe monteurs: ‘Uitdagende projecten en fantastische collega’s’

1 maart 2023 om 13:00 Zakelijk

EDE Met tachtig procent van haar klanten in een straal van 20 kilometer is TechTron uit Veenendaal met recht een regionale onderneming te noemen, maar dan met het formaat van een serieus bedrijf. TechTron, prominent zichtbaar vanaf de Rondweg-Oost, ontfermt zich over alles wat met techniek te maken heeft en hoopt nu ook op een innovatieve manier nieuw personeel te werven. ,,Wat we bieden? Uitdagende projecten, fantastische collega’s en korte reistijd: je hebt dus ook nog iets aan je avond.”

Tijdens het open huis, of beter, de ‘Maak het Mee-dag’ op 10 maart hoopt TechTron toekomstige collega’s een kijkje in de keuken bij het Veenendaalse bedrijf te geven. ,,We denken dat we toekomstige TechTronners enthousiast kunnen maken als we echt laten zien wie we zijn, wat we doen en al hebben gedaan.”

HEMELSBLAUW 

In één van de vergaderruimtes van TechTron leggen directeur Nico van Delft en marketeer Sanne Baars-Kamps uit wat het bedrijf precies doet. Dat wordt in de vergaderruimte overigens direct duidelijk. Aan de muur hangt een touchscreen waarmee je met een druk op de knop verschillende lichtstanden kunt instellen. Hemelsblauw ‘daglicht’ komt uit de drie plafondpanelen.
,,Het lijkt alsof de zon naar binnen schijnt, terwijl er gewoon een betonnen dak boven ons hoofd zit”, legt Sanne Baars-Kamps uit. Nico van Delft vult aan: ,,Het is één van de dingen die we doen voor onze klanten.”

TechTron richt zich met een team van 65 enthousiaste en leergierige mensen, vooral op de industrie- en utiliteitssector. ,,We zijn een duurzame en innovatieve partner en houden ons bezig met advies, uitvoering, service, beheer en onderhoud op het gebied van elektrotechniek, industriële automatisering en aandrijftechniek.”

COMPLETE AUTOMATISERING

Zo is TechTron voor ‘buurman’ SanoRice (op hetzelfde bedrijventerrein) de partner voor alles wat met elektrotechniek en automatisering te maken heeft. ,,Van verlichting en laadpaal tot de complete besturing van machines”, legt Van Delft uit.

Het bijzondere aan TechTron is volgens het tweetal een hechte groep collega’s, veel trouwe klanten met uitdagende, multidisciplinaire projecten, en dat allemaal in je eigen regio.

OP TIJD THUIS 

,,Want”, zo legt Nico uit, ,,bij andere bedrijven komt het snel voor dat monteurs om vier uur klaar zijn op een klus, maar daarna nog ver moeten reizen. Bij ons is dat niet het geval. Je begint op tijd, maar bent ook op tijd weer klaar. Dus heb je ‘s avonds nog alle tijd voor je gezin en ontspanning. Dat is nogal wat anders dan uitgeput op de bank zitten.”

,,Om nieuw personeel te werven nodigen we potentiële medewerkers op 10 maart tussen 16.00 en 20.00 uur uit om op de zaak langs te komen. De TechTron collega’s staan te popelen wat over hun werk te vertellen en je kunt een kijkje nemen in één van de werkplaatsen. Voor eten wordt gezorgd en ‘s avonds is er de mogelijkheid om bij drie klanten langs te gaan om te zien wat we voor hen doen.” Ondertussen kunnen bezoekers ook nog met een VR-bril op de racesimulator uitproberen die door studenten van het Technova College is gemaakt. 


Scan de QR-code voor meer informatie over de bijeenkomst op vrijdag 10 maart - TechTron

LOOPAFSTAND

En die drie klanten zitten, niet geheel toevallig, allemaal op loopafstand. ,,We hopen dat bezoekers zo enthousiast zijn dat ze bij ons willen komen werken.” Wat Nico van Delft betreft krijgen die mensen daar geen spijt van. ,,Bij TechTron zit je precies goed. We zijn als bedrijf zo groot dat we alles goed geregeld hebben, maar nog klein genoeg om elkaar te kennen en gezelligheid binnen het team te kunnen creëren. We zeggen niet voor niets: eerst mensen, dán techniek. Dat is ons motto en daar houden we ook echt aan vast.”

Dit artikel wordt u aangeboden door TechTron.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie