Eigenaren van Goedvastgoed Makelaardij zijn Gerard Pater en Helma van Garderen. ,,Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”
Eigenaren van Goedvastgoed Makelaardij zijn Gerard Pater en Helma van Garderen. ,,Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Marloes Kleijer

Taxatiepapieren voor Goedvastgoed: ‘Wij zetten graag nét dat stapje extra’

22 maart 2023 om 07:10 Zakelijk

LUNTEREN Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,7 en enkel en alleen lovende recensies op Funda is Goedvastgoed Makelaardij een gevestigde en betrouwbare naam op de regionale woningmarkt. Het kantoor is al sinds 1999 dé specialist op het gebied van de koop of verkoop van woningen. Sinds kort is hier een dienst aan toegevoegd: taxeren! 

Eigenaren van Goedvastgoed Makelaardij zijn Gerard Pater en Helma van Garderen. Gerard richtte het makelaarskantoor in 1999 op, Helma kwam er een aantal jaar geleden bij. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Lunteren en beschikt daarnaast, samen met Varias Verzekeringen, ook over een kantoorruimte in Ederveen. Helma is sinds 2019 voor 50 procent eigenaar van de aandelen. Hun motto? ,,Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”

VAN A TOT Z 

Goedvastgoed is een actieve makelaardij die met beide benen op de grond staat en graag nét een stapje extra zet. Helma vertelt: ,,Natuurlijk kan men hier terecht voor de koop en verkoop van een woning, maar wij gaan verder dan dat. Wij zijn een kleinschalig en laagdrempelig kantoor dat persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Wij nemen alle zorgen rondom een koop of verkoop uit handen en begeleiden mensen van a tot z. Een goed gevoel en een fijne klik zijn daarbij belangrijk en daar gaan we ver in. Zo is het geen probleem om buiten kantooruren om iets te regelen als dat nodig is, maar denk ook aan een leuke attentie met kerst. En als mensen eenmaal in hun nieuwe huis wonen, komen wij bijvoorbeeld vaak nog een keer een kopje koffie drinken”.

Ook op kantoor zelf staat de koffie altijd klaar. ,,Het gebeurt vaak genoeg dat er mensen binnen komen voor een kopje koffie. Denk aan mensen waarvan we jaren geleden het huis hebben verkocht, maar ook aan klanten waarmee we midden in een traject zitten en die even langskomen om te horen hoe of wat”, zegt Helma. 

TAXEREN

Helma behaalde onlangs haar taxatiepapieren en mag zich nu officieel registertaxateur noemen. ,,Daar waar we dit voorheen uitbesteedden, hebben we deze dienst nu zelf in huis. Dat betekent dat we nu echt een totaalpakket bieden. Wij kunnen zelfs faciliteren in het gesprek met een hypotheekadviseur. Dit gesprek vindt dan gewoon bij ons aan tafel plaats. Alles onder één dak dus.”

Kortom, Goedvastgoed is ‘the place to be’ als het gaat om een vlotte aan- of verkoop van een woning en nu óók in het geval van taxaties. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking (0318-461324/lunteren@goedvastgoed.nl). ,,Of stap gezellig binnen voor een kopje koffie”, besluit Helma.

Meer informatie via: www.goedvastgoed.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Goedvastgoed Lunteren. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Marloes Kleijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie