Yoga en familieopstellingen

6 juni 2023 om 14:22 Zakelijk Deel je nieuws

Op zaterdag 24 juni is er van 10-16.30 uur de workshop ‘Yoga en familieopstellingen’ bij De Binnenplaats aan de Padberglaan 18 in Ede.

Via verschillende systemische oefeningen verkent de deelnemer zijn/haar positie binnen de familie. Daardoor worden verborgen patronen zichtbaar en ontstaat er ruimte om er los van te komen. De yoga brengt een meer open mindset. Waardoor de deelnemer makkelijker nieuwe inzichten opdoet tijdens de opstellingen. De kosten zijn €90.

Opstellingen

Systemisch coach Wendy Mooren legt uit: “Voel je je niet gezien of gehoord? Vind je het moeilijk om je grenzen te herkennen en aan te geven? Of mag je van jezelf geen fouten maken? Dan kan een opstelling kan je inzicht geven in verborgen dynamieken.”

Claudia van Hout, systemisch therapeut, vult aan: “Zo vinden weggestopte emoties hun weg en worden verbindingen hersteld. En kun je je liefdevol los maken uit belemmerende patronen of relaties. Daardoor sta je vrijer en lichter in het leven.”

Yoga

Yogadocent Simone van den Boogaart vertelt over de toegevoegde waarde van yoga en qigong: “Voordat je de familieopstellingen in gaat, geniet je van zachte yoga en vloeiende qigong. De bewegingen brengen je bij jezelf. Uit het hoofd, in je lichaam. Dat geeft ruimte voor nieuwe inzichten tijdens de opstellingen.” Ervaring met yoga of qigong is niet nodig.

Meer info en aanmelden

Meer informatie en aanmelden via de website: https://ikdoemee.volgjenatuur.nu/.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie