Elke dag bijzondere verhalen bij Ede Stad Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Mis niks, lees alles over Ede

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad Premium. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad Premium lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.


Wat is Ede Stad Premium?

Ede Stad Premium brengt verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden, fotograferen en filmen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. En die helpen een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio.


Waar lees ik dat allemaal?
Je vindt alle premium artikelen op onze website. Bekijk ze op je telefoon, tablet, laptop of computer. Zo mis je niks en lees je alles.

 

En dat kost…? 
Slechts €5,95 per maand. Het jaarabonnement van €3,95 per maand is nóg voordeliger. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar; een jaarabonnement is jaarlijks opzegbaar.


Waarom is het niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is nieuws niet gratis. Aan de onderscheidende, journalistieke verhalen van Ede Stad Premium hangt een prijskaartje. Dankzij de bijdragen van abonnees kunnen onze journalisten hun werk blijven doen.


Is er wel genoeg om over te schrijven in de regio Ede?
Ede is een actieve gemeente waar enorm veel gebeurt. Het is onze passie om verslag te doen, uitleg te geven over wat er speelt en boeiende verhalen te publiceren.

En de krant?
Ede Stad blijft wekelijks verschijnen, een goede gratis weekkrant met daarin een selectie van het belangrijkste nieuws, sport, agenda, vacatures en gemeentenieuws. 

Oké, hoe meld ik mij aan?
Heel simpel: via deze knop.
 

Aanmelden

Ik heb een vraag over abonneren op Ede Stad Premium. Waar kan ik die stellen? 

Mail naar: edestad@bdu.nl