De verkoper, Stacey Stolwijk, plaatste 'de mislukte' verkoop op Twitter. 'Er zou iemand om 18.00 uur iemand wat komen halen van Martplaats. Bijna vier uur later maar eens een berichtje gestuurd waar hij bleef. Kreeg ik dit teruggestuurd. Geniaal.'

Het antwoord van Amersfoorter Snel werd ook op social-media geplaatst door Stolwijk. 'Mevrouw, dit klinkt als een heel slecht excuus. Maar ik ben vanmiddag opgehaald door vrienden omdat ik ga trouwen', stuurde hij haar. Hierbij leverde de Amersfoorter ook een selfie als bewijsmateriaal. Hierop was te zien dat Snel verkleed was als clown.

De redactie selecteert, voor u, wekelijks een aantal belangrijke en spraakmakende verhalen uit de regio.

Dit werd niet door iedereen op social-media geloofd. Zo werd er gezegd dat hij die foto van internet gehaald zou hebben. Niets bleek echter minder waar. ,,Sorry, ik heb dit feestje georganiseerd", reageerde vriend Roy Klompenhouwer op social-media, met daarbij een groepsfoto. Daarop was aankomende bruidegom, verkleed als clown, met zijn vrienden te zien.

Achteraf kan Snel er hard om lachen en vond de Amersfoorter zijn bericht terug op diverse site's: ,,Ik stuurde die foto omdat ik dacht dat ze mij anders nooit zou geloven. Ik wist niet dat het zo een gekke wending kreeg."

Door Jeroen van der Veer